Konika Ultra Perfore Highline streç film, otomatik sarım makinelerinde güçlendirilmiş yapısıyla %300’e kadar gerdirilebilir. Sarma sırasında filme uygulanan yüksek ön gerdirme, delik çapının büyümesini ve ürünün yeterli şekilde hava almasını sağlar. Henüz sıcakken sarılan ürünlerin paketlenmesine uygun olup, yoğuşma problemlerini ortadan kaldırır. Dondurma, soğutma veya kurutma gibi uygulamalar için mükemmel bir seçimdir. Havalandırılması gereken malların tazeliğini koruyarak paketlenmesinde en iyi çözümdür. Normal streç filmlere göre tüketiminizi azaltır.
Makine tipi %300 kadar gerdirilebilir. Makine tipi %200 kadar gerdirilebilir. Makine Tipi Perforated 6Mic Pre Line El Tipi Perforated 6Mic Pre Line
Düşük kalınlıkta maksimum verir sağlamaktadır.
Teknolojideki yenilikleri yakından takip eden firmamız, kalite devamlılığını önceliği hale getirmiştir.
Müşteri Memnuniyeti: Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için sürekli olarak yenilikleri takip ediyor ve üretim süreçlerimizi geliştiriyoruz. Toplam kalite felsefesini benimseyerek, takım ruhu içinde müşteri memnuniyetine odaklanan firmamız, toplumsal değerlere de önem vermektedir.
2024 © KONİKA Kağıt Bobin Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti.
Ürün ve hizmetlerimiz hakkında sorularınız için bize yazabilirsiniz.